Direct aanvragen:

Ik wil:
Onze missie1

Onze missie

Wat is "De Onderlinge"

De Onderlinge is in Schalkwijk, Tull en 't Waal en omgeving, een belangrijke en onafhankelijke tussenpersoon waar u terecht kunt voor al uw schadeverzekeringen.

U als klant, kunt profiteren van het hoge dienstenniveau en u kunt een breed scala aan verzekeringen via eenzelfde contactpersoon afhandelen. Kwaliteit en marktconformiteit staan hierbij centraal.

De Onderlinge is een cooperatie zonder winstoogmerk. Aan service en dienstverlening hecht de Onderlinge grote waarde. Schades worden daarom snel en correct afgehandeld. Eventuele winsten vloeien terug naar u als lid!

De Onderlinge hecht grote waarde aan persoonlijke relaties. Integriteit, vertrouwen, enthousiasme, samenwerking en professionaliteit zijn daarbij van essentieel belang.

De Onderlinge is in hoge mate betrokken bij u als klant (lid). De Onderlinge kent de ontwikkelingen in haar regio en richt haar sponsorbeleid op regionale activiteiten.

De Onderlinge heeft een heldere (innovatieve) visie op de ontwikkelingen in verzekeringsland, en zoekt samen met u naar praktische oplossingen voor problemen.Google Maps
Contact
 
Direct aanvragen: Ik wil:
Onderlinge Verzekeringen Schalkwijk | Jonkheer Ramweg 19 | 3998 JP Schalkwijk |
Tel.: (030) 601 20 70 | Fax: (030) 601 27 07 | E-mail: info@onderlingeschalkwijk.nl