Bromfietsverzekering

’s Ochtends met de bromfiets over de pont naar het werk. Of in de spits richting de drukke stad op weg naar een klant. Een laatste weekendboodschap bij de supermarkt in de buurt. Of juist puur een ontspannend ritje. Wanneer je ook gebruik maakt van de bromfiets, je wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij Onderlinge Schalkwijk is jouw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Op elk moment en op wat voor bromfiets je ook rijdt, je wilt graag met een goed gevoel de weg op. Bij Onderlinge Schalkwijk is jouw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Met de bromfietsverzekering verzeker je jouw bromfiets, scootmobiel of snorfiets tegen schade die je veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Vallen er spullen van jouw bromfiets en veroorzaken die schade bij een ander. Ook dan kun je op ons rekenen. Dat geldt ook bij schade door jouw bromfiets aan een ander motorrijtuig van jezelf.

Bij Onderlinge Schalkwijk verzeker je jouw bromfiets, waarvan het kenteken is geregistreerd bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Zoals een scooter, brommer of snorfiets. Dat kan met de verzekering voor bromfiets met kenteken. Heb je een motorrijtuig zonder kenteken, maar mét verzekeringsplaatje? Bijvoorbeeld een scootmobiel? Kies dan voor de verzekering voor bromfiets zonder kenteken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verzekering? Laat het ons weten.

De bromfiets die jij verzekert staat op jouw naam. We gaan er vanuit dat jij de vaste berijder bent. Toch ben je ook verzekerd als je de bromfiets eens een keertje uitleent aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan jouw kind, zus, partner of buurman. Ook dan vergoeden we dus de eventuele schade aan anderen of spullen van anderen. Net zo eerlijk!

Wil je ook jezelf en jouw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wil je kunnen rekenen op juridische hulp als je schade hebt veroorzaakt? Met onze aanvullende verzekeringen maak je de bromfietsverzekering nog completer. Onze verzekeringsadviseur van Onderlinge Schalkwijk vertelt je graag welke verzekering bij jouw situatie past.

Heb jij schade aan jouw bromfiets? Dan laten we zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien we geen schadevergoeding betalen, dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heb jij een vraag over de schadevergoeding die je krijgt? Is iets niet duidelijk? Of ben je het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan je uit.

Sluit je meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij een aantrekkelijke ledenkorting. Wil je weten wat dit scheelt in de premie? Wij rekenen het graag voor je uit. Wil je een totaaladvies voor al jouw verzekeringen, maak dan een afspraak!

Bromfietsverzekering

Met kentekenZonder kenteken
Anderen of andermans spullenjaja
Schade door spullen die van jouw bromfiets vallen jaja
Schade aan een ander motorrijtuig van jezelf door jouw bromfietsjaja
Uitbreidingen mogelijk voor: rechtsbijstand en letselschadejaja