Caravanverzekering

Wat een goed vooruitzicht! Met de caravan een weekendje weg of juist lekker op vakantie richting jouw favoriete bestemming. Met jouw huis op wielen ben je eigenlijk overal thuis. En met een caravanverzekering kampeer je extra prettig en zonder onnodige zorgen. Want schade, diefstal of verlies van jouw caravan is verzekerd. En veroorzaakt jouw caravan schade aan andere mensen of spullen? Dan vergoeden wij die ook. Met de verzekeringen van Onderlinge Schalkwijk ga je onbezorgd de vakantie tegemoet!

Goed voorbereid op vakantie! Want schade, diefstal of verlies van jouw caravan is verzekerd. En veroorzaakt de caravan schade aan andere mensen of spullen? Dan vergoeden wij die ook.

Bij Onderlinge Schalkwijk verzeker je je met een gerust hart jouw caravan: een gewone caravan, stacaravan, vouwwagen of opzet-unit. Je bent het hele jaar door verzekerd in de Benelux en zes maanden in heel Europa. En met een stacaravan in heel Nederland. Sta je met de stacaravan liever in België? Of wil je de caravan met drie of vijf jaar nieuwwaarde verzekeren? Kies dan de Plusdekking. Zo ben je op maat verzekerd. Wij adviseren je graag over de juiste verzekering die bij je past.

De caravanverzekering vergoedt schade aan jouw caravan, bijvoorbeeld door brand, hagel of storm. Maar ook verlies of diefstal van de caravan. En heb je daardoor extra kosten? Bijvoorbeeld voor een vervangend vakantiehuisje? Dan krijg je ook die kosten vergoed. Goed om te weten: ook verzekerd is de schade die jouw caravan kan veroorzaken. Bijvoorbeeld aan het tentdoek van de buren.

Leen je jouw caravan uit aan iemand anders? Ook dan vergoeden wij de eventuele schade. Behalve als je de caravan verhuurt (dus er geld voor vraagt). Dat is niet verzekerd.

De caravanverzekering is er voor als je kampeert. En ook als je onderweg schade hebt aan de caravan. Heb je onderweg een ongeluk met de caravan? Wij zorgen er uiteraard voor dat de caravan naar een garage wordt gesleept, of desnoods terug naar Nederland. Maar voor de schade die je onderweg met de caravan aan andere auto’s veroorzaakt, is er de motorrijtuigenverzekering of autoverzekering. Met de reisverzekering verzeker je je tegen schade aan meegenomen spullen, zoals een kleding, fiets, tablet of filmcamera. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verzekering om onbezorgd op vakantie te gaan? Wij adviseren je graag.

Heb jij schade aan jouw caravan? Dan laten we zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien we geen schadevergoeding betalen, dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heb jij een vraag over de schadevergoeding die je krijgt? Is iets niet duidelijk? Of ben je het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan je uit.

Sluit je meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij een aantrekkelijke ledenkorting. Wil je weten wat dit scheelt in de premie? Wij rekenen het graag voor je uit. Wil je een totaaladvies voor al jouw verzekeringen, maak dan een afspraak!

Caravanverzekering

StandaardPlus
Schade aan de caravanjaja
Schade aan de caravan door inbraak, verlies of diefstal van jouw caravanjaja
Extra kosten door schade, verlies of diefstal van jouw caravanjaja
Schade aan anderen of andermans spullen door jouw caravanjaja
Schade aan of verlies van jouw caravan tijdens uitleenjaja
Schade aan of verlies van jouw caravan onderwegjaja
1 jaar nieuwwaarde regelingjanee
3 jaar nieuwwaarde regelingneeja
Uitbreiding: 5 jaar nieuwwaarderegelingneeja
Schade aan of verlies van jouw caravan tijdens verhuurneenee