Inboedelverzekering

Prettig en onbezorgd wonen betekent voor iedereen iets anders. De één houdt van luxe, de ander van eenvoud. Misschien heb jij een bijzondere verzameling, ben je een elektronicaliefhebber of beschik je over een bibliotheek aan boeken. Wat voor spullen je ook om je heen verzamelt: bij Onderlinge Schalkwijk zijn ze goed verzekerd. Dat ontzorgt!

Bij Onderlinge Schalkwijk zijn alle spullen die je om je heen verzamelt goed verzekerd. Dit zorgt voor onbezorgd wonen.

Met de inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, diefstal, storm of water. En, als je kiest voor de Royaaldekking, ook tegen schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken. Zoals schade door vallen, stoten of omvallen.

Je verzekert alle spullen in jouw huis die niet aan de woning vastzitten. Van meubels, kleding, apparatuur, sieraden en geld tot bijzondere kunst en dierbaar antiek. Veel spullen buiten het huis zijn ook verzekerd. Zoals tuinmeubels en tuingereedschap. En heb je spullen in een garage of schuur of in jouw auto? Ook dan kun je op ons rekenen. Heb je hulp nodig wat wel en niet onder deze verzekering valt? Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Als je schade aan jouw spullen hebt, vergoeden we het bedrag dat nodig is om al jouw spullen nieuw te kopen. Soms vergoeden we de dagwaarde of de reparatiekosten. En voor sommige spullen geldt een maximumvergoeding. Wij vergoeden de schade, óók als jouw inboedel meer waard blijkt dan het bedrag dat je verzekerd hebt. We noemen dat jouw ‘garantie tegen onderverzekering’. Hier gelden aanvullende regels voor. Lees hiervoor de polisvoorwaarden. Uiteraard adviseren we je hierbij graag.

Schade aan de inboedel is vervelend. En er kan veel bij komen kijken. Zeker bij een grote schade. Misschien moet je spullen ergens opslaan of de tuin herstellen. Ook die kosten vergoeden wij. En worden jouw huissleutels gestolen? Dan krijg je een vergoeding om sloten en sleutels te vervangen. Wel zo veilig.

Heb jij schade aan de inboedel? Dan laten we zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien we geen schadevergoeding betalen, dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heb jij een vraag over de vergoeding die je krijgt? Is iets niet duidelijk? Of ben je het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan je uit.

Sluit je meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij een aantrekkelijke ledenkorting. Wil je weten wat dit scheelt in de premie? Wij rekenen het graag voor je uit. Wil je een totaaladvies voor al jouw verzekeringen, maak dan een afspraak!

Extra uitgebreid of Royaal?

Extra uitgebreidRoyaal
Spullen in jouw huisjaja
Spullen in jouw tuin of op het balkonjaja
Schade door brand, diefstal, neerslag bliksem, storm, lekkage, vorst, vandalisme gewelddadige beroving en afpersingjaja
Schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken, zoals vallen, stoten of omvallen (voor deze schaden geldt € 100 eigen risico)neeja
Vergoeding tijdelijke huisvesting, opruimkosten, tuinhersteljaja
Vergoeding saneringskosten, andere noodzakelijke kosten en misgelopen inkomstenneeja