Het gezin goed verzekerd met de ongevallenverzekering

Je staat er gelukkig niet zo vaak bij stil, maar door een ongeval kan het prettige gezinsleven plotseling veranderen. Het leuke leven samen, het voor elkaar zorgen, het dagelijkse werk en het samen leuke dingen doen kan zomaar ineens voorbij zijn. Als een gezinslid overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel en vaak financieel. Ook dan kun je bij Onderlinge Schalkwijk terecht. Onze ongevallenverzekering is er om die financiële zorg te beperken. Voor jou en jouw hele gezin, hoe groot of klein ook. Wij zijn er om jou te helpen!

De ongevallenverzekering is er voor jou en jouw hele gezin. Als een gezinslid overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote gevolgen. Emotioneel en vaak financieel. Deze verzekering is er om die financiële zorg weg te nemen. Wij staan dan ook voor jou klaar.

Ben je onderweg met de auto of motor? Of is jouw partner of kind daarmee onderweg? Dan zijn óók de passagiers verzekerd. Een zorg minder!

Bij de ongevallenverzekering krijg je in één keer een vast bedrag uitgekeerd. Van tevoren kies je het maximum bedrag. Je kiest een bedrag dat wij uitkeren als jij of een gezinslid overlijdt. En een bedrag als iemand blijvend invalide raakt. Bij blijvende invaliditeit keren we een percentage van dit bedrag uit. Het percentage is afhankelijk van het soort letsel. Én van jouw keuze voor de Standaarddekking of de Plusdekking. Zo kies je de verzekering die bij jou past. Onderlinge Schalkwijk helpt je graag om de juiste keuze te maken.

Op ziekenbezoek naar het ziekenhuis, een aanpassing in huis, medische behandeling. Na een ongeval kun je te maken krijgen met allerlei extra kosten. Voor deze ‘buitengewone kosten’ kun je je aanvullend verzekeren. We vergoeden dan de kosten die het ongeval met zich meebrengt en die je niet van de zorgverzekering of de gemeente krijgt vergoed.

Komt iemand door een ongeval te overlijden? Of is er sprake van invaliditeit? Dan laten we je zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen uitkeren of vergoeden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien we niets uitkeren of vergoeden, dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heb jij een vraag over de uitkering of vergoeding die je krijgt? Is iets niet duidelijk? Of ben je het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan je uit.

Sluit je meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij een aantrekkelijke ledenkorting. Wil je weten wat dit scheelt in de premie? Wij rekenen het graag voor je uit. Wil je een totaaladvies voor al jouw verzekeringen, maak dan een afspraak!

Wat is verzekerd?

Uitkering of vergoeding bij:StandaardPlusAanvullend voor
buitengewone
kosten
Blijvende invaliditeitmax. € 50.000max. € 112.500nee
Overlijden€ 7.500€ 7.500nee
Blijvende invaliditeit of overlijden van een passagier jajanee
Medische behandelingneeneeja
Voorgeschreven alternatieve behandelingneeneeja
Vervoer naar ziekenhuis of verpleeg- of verzorgingstehuisneeneeja
Hulpmiddelen, prothesen en aanpassingen in huis neeneeja
Schade aan persoonlijke spullen door het ongeval neeneeja