Doorlopende reisverzekering

Je gaat onbezorgd op vakantie als je weet dat alles goed verzekerd is. Het is al vervelend genoeg als er iets met jouw bagage gebeurt. Of als er schade ontstaat aan de hotelkamer of het appartement waar je verblijft. En moet je door een ongeval of noodgeval eerder of juist later naar huis? Dan regelen we dat snel en goed. Omdat jouw reisverzekering doorlopend is, kun je op elk moment onbezorgd op reis. Dat is pas handig!

Is jouw bagage bij een overstap niet met het juiste vliegtuig meegegaan? Of moet je door een ongeval of noodgeval (eerder) naar huis of juist later naar huis? Dan kun je ook rekenen op onze hulp. Deze situaties zijn al vervelend genoeg, wij staan dan ook graag voor je klaar.

Met het Pakket Standaard van de Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar door goed verzekerd. Vakanties van maximaal 45 dagen zijn dan verzekerd. Maar wil je een langere reis maken? Of een hogere vergoeding bij schade? Kies dan voor het Pakket Plus. Je bent dan 90 vakantiedagen achtereen verzekerd én extra verzekerd. Ook contant geld is dan verzekerd en je krijgt rechtsbijstand als dat nodig is.

Voor spullen in de bagage gelden vaste maximale vergoedingen. Zoals voor kleding of de mobiele telefoon. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ook voor hulp of terugkeer naar huis weet je vooraf hoeveel je maximaal vergoed kunt krijgen. Op het Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering staat wat je vergoed krijgt.

Sta je op het punt om een verre of bijzondere reis te maken? Dan kun je het Pakket Standaard of Pakket Plus uitbreiden. Bijvoorbeeld met een werelddekking. Of met een dekking voor sportuitrusting of annulering. De extra dekking is zo geregeld. Zo ben je altijd op maat verzekerd. Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste verzekering? Wij adviseren je graag.

De SOM Helpservice staat tijdens jouw vakantie dag en nacht voor je klaar. Voor noodhulp, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte of bij overlijden kun je altijd bellen met telefoonnummer +31 20 65 15 918. Wel zo’n prettig idee.

Heb je schade? Dan laten we zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien we geen schadevergoeding betalen, dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heb jij een vraag over de schadevergoeding die je krijgt? Is iets niet duidelijk? Of ben je het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan je uit.

Sluit je meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij een aantrekkelijke ledenkorting. Wil je weten wat dit scheelt in de premie? Wij rekenen het graag voor je uit. Wil je een totaaladvies voor al jouw verzekeringen, maak dan een afspraak!

Welke verzekering past bij jou?

Pakket standaardPakket PlusAanvullende dekking mogelijk
Bagagejajanee
Reisdocumentenjajanee
Vakantieverblijfjajanee
Kostbaarhedenjajanee
Contant geldneeja nee
Annuleringneeneeja
Werelddekkingneeneeja
Wintersportneeneeja
Medische kostenneeneeja
Ongevallenneeneeja
Hulpverlening vervoermiddelneeneeja
Sportuitrustingneeneeja