Oldtimerverzekering

Ben jij de trotse eigenaar van een bijzondere oltimer, een echte klassieker met historie? Dan wil je hier natuurlijk ook onbezorgd van genieten door het maken van mooie ritten. Dit beleef je pas echt als je weet dat jouw auto goed verzekerd is. Bij Onderlinge Schalkwijk snappen we dat het om een bijzondere auto gaat. Daarom kun je met onze oldtimerverzekering zonder zorgen de weg op.

Bij Onderlinge Schalkwijk snappen we dat het om niet zo maar een auto gaat. De oldtimerverzekering zorgt ervoor dat je onbezorgd de weg op kunt. Extra genieten dus!

Al rijd je er niet dagelijks mee; jouw oldtimer moet net als een ‘gewone’ auto WA-verzekerd zijn. Daarmee ben je verzekerd als je met de oldtimer schade of letsel bij anderen veroorzaakt. Natuurlijk kun je bij Onderlinge Schalkwijk óók schade aan jouw eigen oldtimer verzekeren. Met de beperkte of volledige ‘cascoverzekering’. Wij adviseren je graag over de verzekering die het beste bij je past.

Als je schade krijgt aan de oldtimer, vergoeden we de reparatie. Je bepaalt zelf waar je de oldtimer laat repareren. En is er een vervangend onderdeel nodig, maar niet meer leverbaar? Dan kun je dat alsnog laten maken. Het kan zijn dat de oldtimer niet meer te repareren is. In dat geval vergoeden we de taxatiewaarde.

Je rijdt vast en zeker niet dagelijks met jouw oldtimer, waardoor er minder kans op schade is. Daarom betaal je minder premie dan bij de ‘gewone’ autoverzekering. En jouw oldtimer is verzekerd tijdens toer- en regelmatigheidsritten. Dit geldt ook voor jonge bestuurders. Ook jongeren onder de 24 jaar kunnen gewoon bij ons terecht met hun oldtimer.

Wil je niet alleen de auto tegen schade verzekeren, maar ook jezelf, passagiers en spullen? Of wil je kunnen rekenen op juridische hulp als je schade hebt? Met onze aanvullende autoverzekeringen maak je jouw oldtimerverzekering nog completer. Onderlinge Schalkwijk denkt graag met je mee welke verzekering bij jouw situatie past.

Heb jij schade aan jouw oltimer? Dan laten we zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien we geen schadevergoeding betalen, dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heb jij een vraag over de schadevergoeding die je krijgt? Is iets niet duidelijk? Of ben je het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan je uit.

Sluit je meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij een aantrekkelijke ledenkorting. Wil je weten wat dit scheelt in de premie? Wij rekenen het graag voor je uit. Wil je een totaaladvies voor al jouw verzekeringen, maak dan een afspraak!

Welke verzekering past bij jou?

WAWA & Beperkt CascoWA & Volledig Casco
Schade aan anderenjajaja
Schade aan andermans spullen jajaja
Hulp na een ongeval in binnen- en buitenlandjajaja
Brandneejaja
Diefstal, inbraak, joyriding, vandalismeneeja ja
Storm, hagel, bliksem, overstromingneejaja
Botsing loslopende dierenneejaja
Ruitschadeneejaja
Botsing en aanrijdingneeneeja
Slippen, omslaan, van de weg rakenneeneeja
Hulp na pech in het buitenlandneeneeja
Uitbreidingen mogelijk voor: rechtsbijstand, letselschade, bescherming van jouw kortingjajaja