Zorgverzekering

Zorgverzekering: een belangrijke verzekering, je lichaam is immers het kostbaarste bezit. De dekking van de basisverzekering wordt door de overheid vastgesteld en is dus overal gelijk. De dekking van de aanvullende verzekeringen wordt door de zorgverzekeraars vastgesteld, hierdoor zijn er verschillen in dekking.

In november ontvang je van de zorgverzekeraar de polis voor het komende jaar, het is elk jaar weer spannend wat er met de premies voor de zorgverzekeringen gebeurt.

De kosten voor de zorg in Nederland worden steeds hoger, dus een stijging van de premie is een logisch gevolg. Ook blijven mensen steeds langer leven en hebben dan ook meer en langduriger zorg nodig dan in het verleden. November en december is de periode om de zorgverzekering onder de loep te nemen. Wie is nu de beste en voordeligste zorgverzekeraar en sluit mijn pakket nog wel aan bij mijn verzekeringswensen?

Wie de beste en voordeligste zorgverzekeraar is, is lastig te beantwoorden. Dit is ook helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Wij kijken graag samen met jou naar de verzekeringswensen, de mogelijkheden omtrent de verschillende verzekeringen en het verplichte en vrijwillige eigen risico. Laat het ons weten waar we je mee kunnen helpen!