Happy #CoopsDay! – Nieuwsberichten Onderlinge

Elk jaar, op de eerste zaterdag van juli, vieren coöperaties over de hele wereld de ‘Internationale Dag van de Coöperatie’: #CoopsDay. Ook bij ons gaat op 2 juli aanstaande de vlag uit want als Onderlinge zijn ook wij een coöperatieve organisatie.

Hoe zit het ook alweer? Een coöperatie is een bedrijfsvorm die geen aandeelhouders kent maar leden. En als je een verzekering bij ons hebt afgesloten, ben je automatisch lid.
Wat dat betekent? Lees hieronder de belangrijkste voordelen.

Menselijk

Anders dan bij andere bedrijven gaat het bij een coöperatie of onderlinge nooit om het genereren van zo veel mogelijk winst. Het gaat een coöperatie vooral om het voorzien in de belangen van de leden. Dát staat voorop. Altijd.

Lokaal

Wij kennen de regio als geen ander. We weten wat er speelt en zorgen er persoonlijk voor dat je krijgt waar je recht op hebt: een eerlijk product, menselijke service en een kantoor dichtbij. Zo word je altijd snel en persoonlijk geholpen. Ook in geval van nood.

Leden zijn in control

Als lid van een onderlinge of een coöperatie kan je invloed uitoefenen op het beleid. Er gebeurt dus niets waar de leden niet achter staan.

Winst

Maken wij winst? Dan krijgen alle leden een stukje van deze winst uitgekeerd. Ook doneren wij elk jaar € 10.000,– aan lokale verenigingen en initiatieven.

Trots

We verwachten niet dat je op 2 juli de vlag uitsteekt ter gelegenheid van #CoopsDay. Maar… je kunt best een beetje trots zijn op jouw lidmaatschap. Want mede dankzij jou blijft de menselijke maat het uitgangspunt in ons bedrijf. En daar zijn wij trots op en werken we dagelijks hard aan. In de wereld van vandaag lijkt dat geen overbodige luxe.